Lansete

Nici un producator nu construieste lansete mai specializate pentru tehnicile de pescuit decat Lamiglas. Nu in SUA si nici macar in lume. Selecteaza o specie! Alege o tehnica! Alege un pret! Fara indoiala Lamiglas produce suficiente modele care vor excela in orice tehnica de pescuit! Lamiglas are sediul situat in Woodland, WA, capitala proiectarii de lansete, unde s-a specializat de-a lungul timpului in constructia lor. Din anii 50 ca sa fim mai precisi. In acea vreme fibra de sticla detinea suprematia. Astazi, grafitul inalt modulat este coloana vertebrala a industriei.

Cu mai bine de 424 lansete catalogate, 290 blancuri, si nenumarate lansete branduite, gasirea lansetei perfecte nu ar mai trebui sa fie o cautare atat de anevoioasa. Nu trebuie decat sa intrebati liderul mondial in constructia de lansete performante: Lamiglas.

Noutăți

Woodland, WA: Lamiglas, companie inovatoare în construcția grafitului, fibrei de sticlă si a materialelor compozite, a anunțat astăzi că în curând lansează aproape 100 de modele noi de lansete, multe componente destinate îmbunătățirii și customizării lansetelor și numeroase imbunătățiri cosmetice în producția 2013. Sunt incluse și câteva serii noi de lansete, acestea fiind construite doar datorită descoperirii și dezvoltării de noi tehnologii. Lansetele Lamiglas Si, Lamiglas Bug Slinger, Lamiglas Infinity Bass și Lamiglas Infinity Fly Series au câștigat respectul pescarilor, Lamiglas introducând ca îmbunătățire tehnologia 3M Powerlux pentru a spori puterea și pentru a reduce semnificativ din greutate.